Zir.Müh. Emre AVCI

Gölcük Mah. Gölcük Sk. No:123 Ula/MUĞLA
P.tesi-C.tesi: 08:00 - 19:00

Amasya Elma Fidanı

Amasya denilince akla ilk olarak Misket elması gelir. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, eğer mevsimiyse, mutlaka Misket elması “Amasya Elması” olarak karşınıza çıkar.

Elma fidanı AMASYA nın  en büyük özelliği bir yıl meyve verirse diğer yıl vermemesidir.

Bir yüzü kırmızı, diğer yüzü ise sarı ila yeşilimsi bir renk taşır.

İnce kabuklu, hoş kokuludur.

Sert ve dayanıklıdır.

Uzun süre saklanmaya elverişlidir.

Elma fidanı AMASYA nın  iki türü vardır. Daha küçük ve tatlı olanına Misket elması denir. Daha iri ve aşılı olanına ise KABAK elması adı verilir.

Amasya elması meyveye geç yatar ve 8 – 10 yaşından önce ürün vermez.

Kategoriler:

Açıklama

Amasya denilince akla ilk olarak Misket elması gelir. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, eğer mevsimiyse, mutlaka Misket elması “Amasya Elması” olarak karşınıza çıkar.

Elma fidanı AMASYA nın  en büyük özelliği bir yıl meyve verirse diğer yıl vermemesidir.

Bir yüzü kırmızı, diğer yüzü ise sarı ila yeşilimsi bir renk taşır.

İnce kabuklu, hoş kokuludur.

Sert ve dayanıklıdır.

Uzun süre saklanmaya elverişlidir.

Elma fidanı AMASYA nın  iki türü vardır. Daha küçük ve tatlı olanına Misket elması denir. Daha iri ve aşılı olanına ise KABAK elması adı verilir.

Amasya elması meyveye geç yatar ve 8 – 10 yaşından önce ürün vermez.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Amasya Elma Fidanı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir